VanDijkBikes is dé fietsspecialist voor de regio Kampen en IJsselmuiden.

Wat ooit begon als een droom in april 2005 met de start van een eerste fietsenzaak aan de Broederweg 7 in Kampen, is inmiddels uitgegroeid tot een fietsspeciaalzaak aan de IJsseldijk 37 in Kampen, waar heel veel inwoners uit Kampen, IJsselmuiden en zelfs uit Wezep, Zwolle en Genemuiden, hun fiets hebben gekocht of in onderhoud hebben. En daar zijn we natuurlijk ongelooflijk trots op en blij mee.

Een andere verklaring voor dit succes dan dat je iedere klant altijd gewoon hartelijk ontvangt, eerlijk adviseert en de service biedt waarvoor ze de volgende keer weer bij je terugkomen, hebben we niet. Buiten het feit dat we zelf fietsgek zijn natuurlijk, een uitgebreide collectie hebben en goede prijzen vragen voor een nieuwe en geven voor een in te ruilen fiets.

slide2.jpg

Daarom Van Dijk Bikes

vink.png Wij geven een eerlijk en goed advies.

vink.png Wij bieden u garanties.

vink.png Wij repareren op een professionele wijze.

 

adviseur-Rechts.png

Van Dijk Bikes biedt alle soorten nieuwe fietsen.

Stadsfietsen, toerfietsen, racefietsen, sportfietsen, hybride fietsen en mountainbikes. En natuurlijk elektrische fietsen en speciale fietsen zoals een vouwfiets, bakfiets, beachcruiser of driewieler. Onze basiscollectie hebben we heel bewust samengesteld uit de fietscollecties van Trek Bikes, Sparta, Cortina, Koga Miyata, Johnny Loco, Big Feet en Montego waarvan we ook alle onderdelen in voorraad hebben of snel kunnen leveren. Maar door ons uitgebreide netwerk kunnen wij u elk merk fiets, elk fietsonderdeel en elke fietsaccessoire leveren. En omdat wij veel nieuwe fietsen verkopen hebben we ook tal van gebruikte fietsen op voorraad!

 


Wilt u uw fiets liever laten onderhouden of repareren dan zelf sleutelen, dan bent u bij VanDijkBikes aan het goede adres. Fietsonderhoud en -reparatie met garantie, tegen prijzen waar je niet zelf voor aan de slag wilt, was al vanaf onze start in 2005 één van de pijlers onder onze fietsspeciaalzaak. Evenals de gratis onderhoudsbeurt na 3 maanden na aankoop van een nieuwe of gebruikte fiets.

Op dit moment zijn we in de afrondende fase van een complete metamorfose van onze showroom met o.a. een brandstore van Trek Bikes. Via deze nieuwe website, nieuwsbrieven en Facebook-pagina zullen we u blijven voorzien van het laatste nieuws.

Aan deze nieuwe website wordt nog volop gewerkt, dus voor alles wat u zoekt en hier nog niet kunt vinden zien wij u graag in onze showroom of werkplaats aan de IJsseldijk 37 in Kampen. Graag tot ziens!